Loading...

Wellness & Lifestyle

Prisca van Rome, hét adres voor heerlijke verwennerij en pure pampering! Bekijk het aanbod van massages, face & body en ontdek het unieke lifestyle concept!

Kijk ook eens bij Gezondheidscoaching

Producten

Volledig vrijblijvend EN gratis huidverzorgingsadvies bij Prisca van Rome! Maak nu je afspraak en kom kennis maken met de biologische huidverzorgingsproducten van Organicspa en Oshadhi!

Ontdek ook het unieke assortiment van wellness accesoires zoals biologische thee, handgemaakte zeep en minerale make-up!

Afspraak maken ?

Dat kan heel eenvoudig! Via het contactformulier op deze website, via e-mail info@priscavanrome.be of telefonisch op 0494/46.26.87

Welkom bij Prisca van Rome

Wellness & Lifestyle studio te Kalmthout.

Prisca van Rome is hét adres voor wie op zoek is naar een totaal aanbod van luxueuze Wellness behandelingen en een uniek Lifestyle concept! Bij Prisca van Rome kan je terecht voor diverse huid- en lichaamsbehandelingen zoals facials en waxings. Deze worden volledig uitgevoerd met de meest hoogwaardige biologische en organische huidverzorgingsproducten van Organicspa en Oshadhi. Daarnaast kan je tevens genieten van een tal van massages. Maak kennis met de bijzondere Lomi Lomi massage uit Hawaii of laat je volledig onderdompelen in de heerlijk geurende etherische olien tijdens een aromamassage.

Naast de Wellness behandelingen kan je bij Prisca van Rome ook terecht voor een uniek Lifestyle concept waar je kan kennis maken met diverse ontspanningsmethoden zoals Mindfulness en de oude Hawaiiaanse traditie Ho'oponopono. Om het aanbod te vervolledigen biedt Prisca van Rome je tevens een degelijk advies aan op het gebied van een gezond voedingspatroon met een specialisatie in afslanken.

Prisca van Rome is volledig gericht op jouw moment van ontspanning en welzijn! 

Je bent van harte welkom! 

Priscilla

Welkom

 Diverse Gelaatsmassages heel de maand september voor 29.95 Euro i.p.v. 45 Euro!!! 


 Gezondheidscoaching! Laat u begeleiden naar een gezond, slanker en meer ontspannen leven! 

Binnenkort Workshops Ho'oponopono! Meer info? stuur naar: info@priscavanrome.be

Bewust voor uw Welzijn!