Loading...

Wellness & Lifestyle

Prisca van Rome, hét adres voor heerlijke verwennerij en pure pampering! Bekijk het aanbod van massages, face & body en ontdek het unieke lifestyle concept!

Producten

Volledig vrijblijvend EN gratis huidverzorgingsadvies bij Prisca van Rome! Maak nu je afspraak en kom kennis maken met de biologische huidverzorgingsproducten van Organicspa en Oshadhi!

Afspraak maken ?

Dat kan heel eenvoudig! Via het contactformulier op deze website, via e-mail info@priscavanrome.be of telefonisch op 0494/46.26.87

Welkom bij Prisca van Rome

Wellness & Lifestyle studio te Kalmthout.

Prisca van Rome is geïnspireerd op Slow Beauty. Slow Beauty is het benadrukken van je spontane natuurlijke zelf, het voeden van lichaam én geest door bewust tijd te nemen en aandacht te geven aan jezelf. Tijd nemen en aandacht geven aan jezelf geeft nieuwe energie, inspiratie en kracht. Bewustzijn, Aandacht en Duurzaamheid zijn de keywords bij Prisca van Rome. Bewust - zijn in welke voeding je tot je neemt, welke cosmetica je gebruikt en de verantwoordelijkheid die je neemt voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Bij Prisca van Rome kan men terecht voor verschillende luxueuze huid- en lichaamsverzorgingen zoals facials en waxings. Enkel uitgevoerd met hoogwaardige biologische en organische huidverzorgingsproducten van Organicspa en Oshadhi. Daarnaast kan u genieten van tal van wellness behandelingen zoals ontspannings- en aroma- en gelaatsmassages waarbij uw zintuigen volledig geprikkeld worden door de heerlijk geurende etherische oliën. Tevens biedt Prisca van Rome een uniek Lifestyle concept aan waarin u kunt kennis maken met diverse ontspanningstechnieken zoals Mindfulness en Ho’oponopono. Volledige aandacht voor de klant, kwaliteit en service zijn vaste waarden bij Prisca van Rome. Neemt u rustig een kijkje op de site en ik hoop u snel te zien bij Prisca van Rome!

Love,
Priscilla

Welkom

 Nu bij een massage of facial vanaf 60 min. een BODY of FACE SKIN BRUSH kado! 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw eerstvolgende behandeling!

Bewust Ontspannen