Loading...

Wellness & Lifestyle

Prisca van Rome, hét adres voor heerlijke verwennerij en pure pampering! Bekijk het aanbod van massages, face & body en ontdek het unieke lifestyle concept!

Kijk ook eens bij Gezondheidscoaching

Producten

Volledig vrijblijvend EN gratis huidverzorgingsadvies bij Prisca van Rome! Maak nu je afspraak en kom kennis maken met de biologische huidverzorgingsproducten van Organicspa en Oshadhi!

Ontdek ook het unieke assortiment van wellness accesoires zoals biologische thee, handgemaakte zeep en minerale make-up!

Afspraak maken ?

Dat kan heel eenvoudig! Via het contactformulier op deze website, via e-mail info@priscavanrome.be of telefonisch op 0494/46.26.87

Welkom bij Prisca van Rome

Wellness & Lifestyle studio te Kalmthout.

Prisca van Rome is geïnspireerd op Slow Beauty. Slow Beauty is het benadrukken van je spontane natuurlijke zelf, het voeden van lichaam én geest door bewust tijd te nemen en aandacht te geven aan jezelf. Tijd nemen en aandacht geven aan jezelf geeft nieuwe energie, inspiratie en kracht. Bewustzijn, Aandacht en Duurzaamheid zijn de keywords bij Prisca van Rome. Bewust - zijn in welke voeding je tot je neemt, welke cosmetica je gebruikt en de verantwoordelijkheid die je neemt voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Als ervaren en gediplomeerd Gezondheidscoach en Schoonheidsspecialiste begeleid ik je graag naar een gezond en ontspannen leven. Je kan bij Prisca van Rome terecht voor diverse Wellnessbehandelingen en begeleiding op het gebied van afslanken en een gezond voedingspatroon. Daarbij is het totaalbeeld zeer belangrijk! D.m.v. verschillende tools uit o.a. de Mindfulness en Ho'oponopono komt ook de innerlijke mens tot rust. Prisca van Rome is volledig gericht op jouw gezondheid en welzijn! Ik hoop je snel te zien!

Love,
Priscilla

Welkom

 Promo! Een mooie, egale EN langdurig bruine kleur incl. scrub: Benen 15 Euro, Lichaam incl. gelaat 30 Euro! 


 Gezondheidscoaching! Laat u begeleiden naar een gezond, slanker en meer ontspannen leven! 

GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek!

Bewust voor uw Welzijn!