Loading...

Wellness & Lifestyle

Prisca van Rome, hét adres voor heerlijke verwennerij en pure pampering! Bekijk het aanbod van massages, face & body en ontdek het unieke lifestyle concept!

Kijk ook eens bij workshops

Nieuw: Face cupping massage

Producten

Prisca van Rome is dé specialist op het gebied van natuurlijke anti-aging! Daarvoor wordt er enkel gewerkt met de meeste hoogwaardige en biologische huidverzorgingsproducten van Organicspa en Oshadhi!

Ontdek ook de minerale make-up van Alexami.

Afspraak maken ?

Maak direct je afspraak via de
Boek Online Button !
Of per : 
e-mail : info@priscavanrome.be 
Telefonisch : 0494/46.26.87

Enkel op afspraak.

Welkom bij Prisca van Rome

Wellness & Lifestyle studio te Kalmthout.

Prisca van Rome is hét adres voor wie op zoek is naar een totaal aanbod van luxueuze Wellness behandelingen en een uniek Lifestyle concept! Bij Prisca van Rome kan je terecht voor diverse huid- en lichaamsbehandelingen zoals waxings en facials met een specialisatie in natuurlijke anti-aging.  De behandelingen worden volledig uitgevoerd met de meest hoogwaardige biologische huidverzorgingsproducten van Organicspa en Oshadhi. Daarnaast kan je tevens genieten van een tal van massages. Maak kennis met de bijzondere Lomi Lomi massage uit Hawaii, geniet van een gelaatsmassage met helende jade rollers of laat je volledig onderdompelen in de heerlijk geurende etherische olien tijdens een aromamassage.

Naast de Wellness behandelingen kan je bij Prisca van Rome ook terecht voor een uniek Lifestyle concept waar je kan kennis maken met diverse ontspanningsmethoden zoals Mindfulness en de oude Hawaiiaanse traditie Ho'oponopono. 

Prisca van Rome is volledig gericht op jouw moment van ontspanning en welzijn! 

Je bent van harte welkom! 

Priscilla

Welkom

 Nieuw!! Face Cupping Massage!!! De ultieme & natuurlijke Anti-Age behandeling!!!! 


 prijsverhoging diensten vanaf 1 februari 2018 

Natuurlijk Mooi & Ontspannen!