Loading...

Wellness & Lifestyle

Prisca van Rome,Schoonheidsspecialiste. Beauty, Wax & Wellness in Kalmthout. Bekijk het aanbod van face wax en massages


Producten

Prisca van Rome, Uw Schoonheidsspecialiste op het gebied van natuurlijke anti-aging! Daarvoor wordt er enkel gewerkt met de meeste hoogwaardige en biologische huidverzorgingsproducten van Organicspa.

Tevens gespecialiseerd in Organic Waxing!

Afspraak maken ?

Maak direct een afspraak via de
Boek Online Button !
Of per : 
e-mail : info@priscavanrome.be 
Telefonisch : 0494/46.26.87

Enkel op afspraak.

Vervallen kadobonnen worden niet als geldig betaalmiddel aangenomen.

Boek nu!

Welkom bij Schoonheidsspecialiste Prisca van Rome

Wellness & Lifestyle studio te Kalmthout.

Prisca van Rome is hét schoonheidssalon en de schoonheidsspecialiste voor wie op zoek is naar een totaal aanbod van luxueuze Wellnessbehandelingen! Verwacht u aan de meest hoogwaardige gelaats-en lichaamsverzorgingen. Deze worden enkel uitgevoerd met de biologische huidverzorgingsproducten van Organicspa. 

Als ervaren schoonheidsspecialiste is zaakvoerster Priscilla gespecialiseerd in natuurlijke anti-aging en ontharen met organische wax. Zo krijgt u naast de gepaste behandeling gerichte adviezen betreft gezonde voeding en levenstijl.

Geef je huid een ware boost met een verzorgende facial of ervaar het weldadige effect op uw huid van een Face Cupping gelaatsmassage! Daarnaast kan u terecht voor tal van lichaamsmassages. Geniet van de vloeiende bewegingen van de exotische Lomi Lomi massage, laat alle spanningen los met een anti-stress massage of laat u volledig onderdompelen in de heerlijk geurende olie van een aromamassage! 

Zelfs de waxings zijn een ware Wellness ervaring!

Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Kijkt u gerust  eens bij het aanbod van wellness arrangementen! Een bijzonder cadeau om te geven en te krijgen!

Prisca van Rome is volledig gericht op natuurlijke schoonheid en ontspanning. Daarnaast kan u zich verwachten aan een uitstekende service! 

U bent van harte welkom!

Welkom

Interesse in onze producten of wenst u een afspraak ?

Contact
Natuurlijk Mooi!