Loading...

Wellness & Lifestyle

Voor Wie? 100% Natuurlijke huidverzorging helpt jouw huid zich terug te herstellen en in balans te brengen. Voor jouw moment van welzijn en rust.

Laat jouw huid weer stralen!


Producten

Prisca van Rome,  Schoonheidsspecialiste. Ik werk met de 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten van Organicspa. Deze zijn biologisch gecertificeerd en worden niet op dieren getest! Ze zijn geschikt voor de meest gevoelige en/of probleem huid tot normale huidtypes. Afspraak maken ?

Maak direct een afspraak via de
Boek Online Button !
Of per : 
e-mail : info@priscavanrome.be 
Telefonisch : 0494/46.26.87

Enkel op afspraak.

Vervallen kadobonnen worden niet als geldig betaalmiddel aangenomen.

Boek nu!

Welkom bij Schoonheidsspecialiste Prisca van Rome

Over Prisca

Prisca van Rome, Schoonheidsspecialiste is ontstaan in eerste instantie uit eigen behoefte en biedt een natuurlijke oplossing aan voor de probleemhuid en huidverbetering/anti-aging.

Zo heb ik zelf vanaf jonge leeftijd te kampen met een probleemhuid. Na jaren de klassieke cosmetica te hebben gebruikt was mijn huid er "plots" klaar mee. Mijn huid kon niets meer verdragen en reageerde zowat overal op. 

Vanuit deze is mijn zoektocht begonnen naar de juiste producten. Dat bracht mij bij de Natuurlijke Huidverzorging. Ik zag hoe mijn huid zich langzaam herstelde, mijn gevoeligheid afnam en mijn huid terug in balans kwam.

Daarnaast zijn respect voor de natuur en duurzaamheid belangrijke waarden voor mij. We leven ten slotte allemaal samen op deze wereldbol.

Ook als werkende mama van 2 weet ik hoe groot de behoefte kan zijn aan een moment voor jezelf. Even herbronnen, alles loslaten en geen drukte om je heen. Daarom bied ik ook een aantal ontspanningsmassages aan die je kan combineren met je gelaatsverzorging.

Met resultaatgerichte behandelingen is mijn missie jouw huid te laten stralen en je weer goed te laten voelen in je vel!

Ik hoop je snel te zien,

Priscilla

 

Welkom

Interesse in onze producten of wenst u een afspraak ?

Contact
Laat jouw huid weer stralen!