Loading...

Gelaatsverzorging

Als schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging en huidverbetering. In mijn schoonheidssalon te Kalmthout werk ik enkel met de 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten van Organicspa. Deze zijn zacht voor je huid en brengen een gevoelige probleemhuid terug in balans. Denk daarbij aan acne, pigment, roodheid, vette huid, grove poriën, droge huid, anti-aging en uiteraard ook de normale huidtypes.

Organicspa combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een therapeutisch niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. De combinatie van essentiële oliën van bergamot, sinaasappel, lavendel, roos en petitgrain geven Organicspa zijn typische geur. Een unieke ervaring die zowel huidverbeterend als ontspannend werkt. Maak snel je afspraak en laat jouw huid weer stralen!

Alle gelaatsverzorgingen zijn inclusief waxen/epileren van de wenkbrauwen.

Voorgaande een gelaatsverzorging volgt een huidanalyse. De behandeling wordt zo nodig aangepast naar de behoeften van jouw huid voor een optimaal resultaat!

Boek nu!

Mini hydra facial
Voor een snel en effectief resultaat

De huid wordt tijdens deze gelaatsverzorging diep gereinigd en de vochtbalans van de huid wordt terug hersteld.

Ideaal als boost voor de huid bij gelegenheden, de huid straalt!

Elk huidtype

52 euro//45 min

Multi-detox clay facial
Voor een gezonde en zuivere huid

Deze gelaatsverzorging op basis van Kaolin en Bentonite klei heeft tot doel onzuiverheden en overtollig talg te onttrekken aan het huidoppervlak terwijl de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Acne / gemengde / vette huid

72 euro//65 min

Cream mask facial
Voor een intense hydratatie van de huid

Extracten van cocoa- en sheaboter zorgen ervoor dat de huid intensief gevoed en gehydrateerd wordt. De zachte, crèmige textuur van het masker helpt roodheid te verminderen en helpt de vochtbalans te herstellen.

Gevoelige / vochtarme / Rosacea / droge rode huid

72 euro//65 min

Age vita-renewal facial
Voor een jeugdige uitstraling en een frisse, heldere teint

Deze geconcentreerde gelaatsverzorging op basis van een hoge concentratie vitamines en anti-oxidanten is een ware boost voor de droge en ouder wordende huid. Het vers bereide gelmasker gebaseerd op een hoge concentratie vitamine C helpt fijne lijntjes en pigmentatie te verminderen.

Droge / rijpere huid

72 euro//65 min

Biohydra mask facial
Voor een optimale vochtbalans en bescherming

Deze gelaatsverzorging bestaat uit een vezelmasker dat de sleutelingredienten zoals Aloe Vera en hyalonzuur diep in de huid laat doordringen.

Ideaal in de zomerperiode wanneer de huid door warmte en zonneschade is gedehyrateerd! De zongebruinde kleur wordt zo langer behouden en fijne lijntjes ontstaan door dehydratatie worden opgevuld!

In de winter is deze verzorging ideaal wanneer de huid is uitgedroogd door externe omstandigheden zoals koude en verwarming.

Elk huidtype

72 euro//65 min

AHA rejuvenate peel
Voor een fijnere en egale huidtextuur

Deze geavanceerde verjongingsformule bevat een natuurlijke mix van AHA’s en enzymen, afkomstig van fruit en gecertificeerde biologische ingrediënten zoals Aloë Vera en olijfblad-extract. Onthult niet enkel een heldere teint maar helpt ook vocht in te sluiten in de huid.

Deze peeling kan je tevens als supplement toevoegen aan een gelaatsverzorging naar keuze.

Voor een optimaal resultaat is een kuur van 6 behandelingen aan te raden.

Elk huidtype

67 euro//45 min //kuur € 350 //suppl. facial € 15Prisca Van Rome - Gelaatsverzorging - Kalmthout

Interesse in onze producten of wenst u een afspraak ?

Boek nu!
Natuurlijk Mooi en Ontspannen