Loading...

Lifestyle

Bij Prisca van Rome kan u naast de heerlijke Wellnessbehandelingen ook terecht voor een uniek lifestyle concept.

Om volledig tot rust te komen is naast de lichamelijke ontspanning ook de mentale en innerlijke rust van groot belang voor een gezond en gelukkig leven.

D.m.v. diverse ontspannings- en meditatietechnieken uit de mindfulness en de oude Hawaiiaanse traditie Ho’oponopono komt u weer tot uw ware zelf. Gecombineerd met massage zijn deze zeer effectief en ontspannend voor lichaam en geest.

Ho’oponopono
inner child meditatie met lomi lomi massage

Tijdens deze sessie wordt het onderwuste actief aangesproken om zo oude blokkades, pijn en verdriet te kunnen loslaten, gecombineerd met de lomi lomi massage wordt u uitgenodigd om zelfliefde en acceptatie te vinden in het moment.

Wat is Ho’oponopono

Ho’oponopono is van oorsprong een eeuwenoude Hawaiiaanse traditie van vergeving en genezing.

De essentie van Ho’oponopono is heel simpel en duidelijk. Je bent volledig verantwoordelijk voor je eigen wereld en hoe je deze ervaart.

Bij Ho’oponopono zegt men dat elk probleem of elke negatieve ervaring voortkomt uit ons onderbewuste. Dit kan zich uiten in verkeerde gewoonten en negatieve gedachten waardoor we niet in staat zijn het leven te ervaren en te leiden waar we naar verlangen. Door het beoefenen van Ho’oponopono worden beperkende overtuigingen opgelost en ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor het oplossen van eventuele situaties en moeilijkheden. Kortom Ho’oponopono is een zeer krachtig proces en een verrijking in het dagelijks leven!

85 euro//90 min

Mindfulness
bodyscan met ontspanningsmassage

De focus van deze sessie ligt op het bewust worden van het lichaam, gedachten en ademhaling. Deze wordt gecombineerd met een heerlijk ontspannende massage.

Wat is Mindfulness ?

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde en zeer effectieve aandachtstraining.

Het leert je beter omgaan met stress, angst, slapeloosheid en pijn. Tevens stimuleert het de creativiteit en heeft het een positief effect in onze communicatie en relaties met anderen.

85 euro//90 minPrisca Van Rome - Lifestyle - Kalmthout gesloten ivm maatregelen coronavirus t/m 19 april 

#blijfinuwkot

Natuurlijk Mooi & Ontspannen!